Behandlingar

Med medicinsk lågenergilaser kan vi behandla en uppsjö av olika besvär och problem. Några exempel är:

 

https://www.bokadirekt.se/places/vilja-nu-34897

Applicerad Neurologi

Percussor

Laser

Allt vi upplever kommer från hjärnan!

 

Fascial Release

Vetenskaplig forskning

 

Jag erbjuder även friskvård, både som enstaka behandlingar, i form av klippkort på 12 gånger och på er arbetsplats! Här har ni möjlighet att boka in block på fem timmar där jag behandlar 12 av dina medarbetare i 20 minuter vardera, i ert personalrum eller på ett kontor eller annat utrymme. Håll dig själv och din personal friska med laser som skattefri förmån.

Kontakta mig för prisuppgift!


 Fler exempel på sjukdomar och tillstånd som kan behandlas med laser är:

 

Diabetes, endometrios, PCOS, acne, allergi, högt blodtryck, skavsår, ångest, återhämtning efter operation, brännsår, bronkit (luftrörsinfektion), Reynauds syndrom, yrsel, eksem, gallsten, bråck, impotens, ärr, multipel skleros (MS), hälsporre, reumatism, tandvärk, svullnad, illamående...

 

Listan kan göras hur lång som helst, då lasern inte behandlar symptom för en sjukdom så som läkemedel i form av tabletter och kapslar ofta gör. De maskerar besvären utan att behandla själva orsaken och måste dessutom gå igenom mag-tarmkanalen innan de kan tas upp av systemet och forslas vidare i kroppen, vilket ger en påverkan på lever och njurar.

 

Ljuset från lasern sugs upp direkt av cellerna. Dessa börjar då producera mer energi och får kroppen att läka sig själv och fungera som den ska, vilken åkomma det än rör sig om!