PriserPriser 

I nuläget erbjuder jag endast hembesök, där jag kommer till dig och ger behandling på plats. Detta för att minska risken att medverka till smittspridning av Covid-19.
Du är välkommen att boka om du är symptomfri.
Jag behandlar dig som bor i Stockholm utan extra kostnader för hembesök.


För att ytterligare öka tryggheten ingår en behandling med laser mot coronavirus med både behandlande och förebyggande effekt vid varje tillfälle, utan extra kostnad.


Konsultation                                    1680 kr

75 min

 

Vi samtalar om dina besvär och din historia och jag utför tester för att se hur jag kan hjälpa just dig att optimera din Function & Performance. En behandling med laser ingår.20 minuter                                 700 kr

Laserbehandling

En enkel behandling för enskilda besvär.


Huvudmassage                  

En avslappnande, uppiggande och njutbar behandling som löser upp spänningar från nacken och upp till huvudet och skapar en känsla av välbehag. Den perfekta presenten, kontakta mig för presentkort!

Behandlingen går att kombinera med en laserbehandling på 15 minuter, den totala kostnaden blir då 800 kr.40 minuter                                 1200 kr

Laserbehandling

Du får en genomgång av neurobaserad träning anpassad specifikt för dig och en behandling med laser. Detta alternativ passar även dig med mer komplexa besvär eller svårigheter, då ägnar vi hela tiden till din laserbehandling.


Fascial Release                             

Med en percussor löser vi upp dina fasciala restriktioner och spänningar.

Behandlingen inleds med en fysisk undersökning.

Går ej att boka för tillfället.60 minuter                                 1600 kr


Relationsrådgivning

Vi pratar om ditt mående idag och vad du vill förändra och förbättra i dina relationer - med partner, familj, vänner eller relationen med dig själv. Jag hjälper dig med rent praktiska metoder för att få ha det liv och de relationer du vill och mår bra i!


Laserinducerad hypnos

Med hjälp av medicinsk laser och induceringstekniker skapar vi thetavågor i din hjärna så att du försätts i ett hypnotiskt tillstånd. Här kan vi arbeta direkt med ditt undermedvetna för att exempelvis släppa fobier, förändra beteenden, ändra på gamla tankemönster och förbättra din självkänsla och ditt välmående.


Kompletta Paketet

Här ingår behandling med både laser och percussor för optimal smärtlindring och förbättrad rörelseförmåga. Jag använder applicerad neurologi för att förbättra ditt mående och din funktion.

Går ej att boka för tillfället.80 minuter                                  1800 kr

Lymfbehandling med Detox       

Med hjälp av percussor och PL Touch-laser sätter vi fart på ditt lymfsystem och din cirkulation och startar en riktig utrensning av slaggprodukter från dina celler!


 

Klippkort                                 

Laserbehandling 20 minuter           5400 kr

10 gånger

Jag behandlar dig enligt vilka besvär du känner av i dagsläget. Tionde gången blir gratis!


Laser/Percussor 40 minuter            10800 kr

10 gånger


Du får behandling utifrån vad du behöver hjälp med för att må som allra bäst. Jag använder laser, percussor och/eller applicerad neurologi enligt vad som ger bäst effekt för just dig. 

Tionde gången är utan kostnad.


Ljusbarn                                           24 000 kr

12 veckor                      


Ett program på tolv veckor för att öka kroppens fertila förmåga och därmed chansen att bli gravid!

Flera studier i olika länder visar att LLLT, behandling med låglevellaser, ökar fertiliteten hos både män och kvinnor. Med hjälp av lasern stimuleras blodcirkulationen i reproduktionsorganen, inflammationer dämpas, ärrvävnad mjukas upp och cellernas energinivå ökar.

Vi träffas på en konsultation där vi går igenom din eller er historia och tar reda på vilka faktorer som kan inverka på just er förmåga att få barn. Därefter följer tolv veckors behandling där vi ses sammanlagt sex gånger under tiden mellan mensens första dag och ägglossning, och två gånger per vecka under resten av cykeln fram till mens.

Under våra träffar får du eller ni behandling med en PL-Touchlaser från Erchonia, vilken har hela sexton FDA-godkännanden och är helt ofarlig utan några obehagliga biverkningar. Behandlingen i sig är smärtfri. Din kropps förmåga till återhämtning och prestation ökar med hjälp av applicerad neurologi. Vi går också igenom kost, avstressningsstrategier och andra praktiska råd för att optimera chanserna till att bli gravid.

Om befruktning med konstaterad graviditet sker under programmets tolv veckor, fortsätter vi att behandla två gånger per vecka under resten av programmet med fokus på en bibehållen, hälsosam graviditet.

Priset är detsamma oavsett om det enbart är du eller om det är du och din partner som kommer för behandling. Möjlighet till delbetalning finns, hör av dig till info@vilja.nu om du har frågor.


 


INNEHÅLL

 

Produkter

 

Behandlingar

 

Priser

 

Kontakt

 

KONTAKTA MIG

 

Adress:

Vilja Nu

Kullerstensvägen 130

13761 Jordbro

 

Email:

info@vilja.nu

 

Telefon:

(+46) 0763 14 15 60

 

Vilja Madrid

Medicinsk laserspecialist,

neurobaserad rörelseterapeut

och thaimassör

 

Certifierad för arbete med element från Z-Health & Foundation Training

Diplomerad thaimassör

Högskoleutbildad i Anatomi,

Fysiologi och sjukdomslära

NLP Master Practitioner

 

 

 

LASER

 

Arbetar med PL-Touch 

medicinsk laser:

CE Mark, CB Certified, ISO 13485 Medical Device Quality, IEC 60601-1 Safety, IEC 60825-1 Laser Safety, 60601-1-2 EMC, CMDCAS

 

Copyright © vilja.nu All Rights Reserved