Verjú


Med denna gröna laser minskar du synbara centimeter runt midja, höfter, rumpa eller lår utan smärta, nålar, sjukskrivning eller biverkningar.


Ljuset får dina fettceller att släppa sitt innehåll istället för att förstöra cellen, vilket gör att din egen metabolism fungerar ännu bättre istället för att det börjar byggas nya fettceller någon annanstans på kroppen. Metoden är vetenskapligt bevisad och helt utan invasiva ingrepp, du ligger smärtfritt och låter lasern göra sitt jobb!


För optimalt resultat behöver din lymfa kunna transportera bort fettet som cellerna släpper. Därför får du hos oss samtidig lymfbehandling med röd laser och percussor (stötvågsapparat), till ett otroligt pris! Allt ingår i din behandling, även råd om hur du bäst bibehåller resultatet. Beroende på dina personliga förutsättningar kan du minska exempelvis 15 cm i omfång, utan någon fettsugning eller kirurgi! Även celluliter blir synbart mindre.


Under resten av 2019 har vi ett introduktionspris där du får 8 behandlingar för endast 20 000 kr totalt. Vi mäter och dokumenterar din framgång före och efter varje behandling.
Passa på och förändra din kropp och ditt välmående idag!


Maila boka@vilja.nu för att boka in tid. Behandlingen sker på Östermalm, i närheten av Humlegården.

Hur fungerar det?

Traditionellt sett behandlas oönskade depåer av fett med kirurgiska ingrepp, fettsugning och "cool sculpting" med olika frysmetoder. Dessa går alla ut på att förstöra fettcellen för att uppnå en estetisk effekt som smalare midja, plattare mage eller slankare höfter och lår.


Problemet med att förstöra fettcellerna på det viset är att kroppen faktiskt behöver dem för att hålla oss hälsosamma och normalviktiga! En frisk fettcell utsöndrar dels ett hormon som talar om för oss när vi är mätta, och dels ett hormon som hjälper levern att göra sig av med överskottsfett och gifter. När cellen blir överfylld av fett slutar den att producera dessa hormoner, vilket både betyder att vi inte vet när det är dags att sluta äta och att vår kropps förmåga att göra sig av med fett och avfall minskar!


Förstör du cellen helt så bygger kroppen nya fettceller på andra ställen som i sin tur överfylls och den onda cirkeln fortsätter.


Det Verjú laser gör är att få fettcellen att släppa det överflödiga fettet, utan att den på något sätt skadas utan tvärtom kan återgå till att fylla sin så viktiga funktion!


Därefter behöver fettet som lossats transporteras ut ur kroppen genom lymfsystemet. Därför ingår en lymfbehandling med röd laser och percussor i varje Verjú-behandling hos oss på HögalidHälsan, så att du verkligen får det optimala resultatet!


Du får också råd och hjälp om hur du håller din lymfa igång och bibehåller det perfekta resultatet efter dina förutsättningar.


VEM KAN BEHANDLAS?


* Du som vill gå ner i vikt

* Du som vill forma kroppen med till exempel en smalare midja och plattare mage

* Du med medicinska tillstånd som exempelvis lipödem och diabetes

* Du som tränar och äter rätt men ändå har kvar områden med fett som du vill bli av med


* Du som vill ha resultat enligt vetenskapligt bevisade metoder utan kirurgiska ingrepp, fettsugning, smärta, ärr eller sjukskrivning

* Du som vill ha hjälp till att kunna leva mer hälsosamt

VI BEHANDLAR INTE: 


* Dig som är gravid

* Dig som just nu genomgår cellgiftsbehandlingErbjudande: 8 behandlingar för 20 000 kr!


En behandling kostar 3000 kr.

I varje behandling ingår även stimulering av lymfsystemet med röd laser och percussor för optimalt resultat! (Värde ca 1800:-)

INNEHÅLL

 

Produkter

 

Behandlingar

 

Priser

 

Kontakt

 

KONTAKTA MIG

 

Adress:

Vilja Nu

Kullerstensvägen 130

13761 Jordbro

 

Email:

info@vilja.nu

 

Telefon:

(+46) 0763 14 15 60

 

Vilja Madrid

Medicinsk laserspecialist,

neurobaserad rörelseterapeut

och thaimassör

 

Certifierad för arbete med element från Z-Health & Foundation Training

Diplomerad thaimassör

Högskoleutbildad i Anatomi,

Fysiologi och sjukdomslära

NLP Master Practitioner

 

 

 

LASER

 

Arbetar med PL-Touch 

medicinsk laser:

CE Mark, CB Certified, ISO 13485 Medical Device Quality, IEC 60601-1 Safety, IEC 60825-1 Laser Safety, 60601-1-2 EMC, CMDCAS

 

Copyright © vilja.nu All Rights Reserved